Bright Dairy Group Headquarters

1 / 5
1 2 3 4 5

The Bright Dairy Group Headquarters is centered around two distinct main zones: a lower courtyard block containing the more open and public functions, and a taller office block housing administrative offices. Natural light floods the public spaces and voluminous ceilings are carried througout. Within the courtyard zone, the finishings reflect the curvilinear forms and flow of space. Materials such as polished metals, wooden claded walls and neutral earth tone textiles and ceramics flow along curvilinear walls, circulation paths and meeting spaces. The second zone is organized as an open office plan, large windows maximize natural lighting and reduce energy consumption.

Location Shanghai, PRC
Type Office
Services Interior Design
Size 91,500 sf / 8,500 m2